Nieuws


9 september 2022 - Tweede informatiebijeenkomst 'Sanne' opvoeren in eigen regio op 26 september
Maandagmorgen 26 september om 10:00 volgt er een 2e informatiebijeenkomst voor iedereen die belangstelling heeft om zelf of met een groep het theaterspektakel 'Sanne' te spelen in de eigen regio. Meer informatie of aanmelden via secretaris@stichtingcement.nl.


1 augustus 2022 -  'Sanne' opvoeren in eigen regio? Kom naar de informatieavond

Voor iedereen die belangstelling heeft om zelf of met een groep het theaterspektakel 'Sanne' te spelen in de eigen omgeving: donderdagavond 8 september komt er een informatieavond voor toneelverenigingen, plattelandsorganisaties of wie maar mee wil helpen om het het verhaal van Sanne verder te vertellen. Meer informatie of aanmelden via secretaris@stichtingcement.nl.


27 juni 2022 - De eerste avonden een groot succes
"Kippenvel" , "Ik heb gelachen en gehuild", "Hier moet de hele Tweede Kamer komen kijken". Het zijn enkele reacties van de bezoekers van 'Sanne, het theaterspektakel van het platteland'. Dit weekend waren de eerste 2 shows. Voorafgaand aan het spektakel was er eten. Aan lange tafels ontstonden gesprekken als vanzelf. Hiermee werd het een compleet avondje uit. Het theaterspektakel is opgezet om de verbinding tussen boer en burger te stimuleren. Beide avonden eindigden met een staande ovatie en luid meezingend publiek. We kijken uit naar nog 2 mooie avonden komend weekend!


3 mei 2022

Heb je onze posters al zien hangen in het dorp, de banners langs de weg gespot of over ons gelezen in de lokale krant? We worden steeds zichtbaarder en dat vinden we leuk!

Volg ons ook op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, vooruitblikken en informatie over dit Theaterspektakel.


25 april 2022 - Kaartverkoop van start!

Koop vanaf nu je tickets voor dit unieke evenement!

29 maart 2022 - Kaartverkoop bijna van start...
De voorbereidingen zijn al een eind op weg, de toneelgroep is gestart met oefenen en de band heeft de nummers al ingespeeld. Het is tijd om te starten met de volgende stap: de start van de kaartverkoop! Vanaf maandag 25 april zijn de kaarten te koop via deze website. Zet het in je agenda en zorg dat je er op tijd bij bent! 


12 februari 2022 - Samenwerking met The Railroadthunderbirds
De muzikale versterking tijdens het theaterspektakel zal uitgevoerd worden door de Woudenberge rock coverband The Railroadthunderbirds. Zij zullen zelf geschreven, Nederlandstalige nummers ten gehore brengen waarbij ze de eigen rockachtergrond niet helemaal uit het oog verliezen. Een mooie bijdrage aan het Theater Spektakel!


18 juni 2021 - Workshop met Bouke Oldenhof
Vrijdagmiddag 18 juni is onder deskundige leiding van Bouke Oldenhof het scenario doorgenomen. Bouke Oldenhof is  scenarioschrijver. Onder meer het stuk Hanna van Hendrik is door hem geschreven. Samen met Bouke is er nog flink geschaafd aan het stuk en is de titel gekozen: Sanne, hét theaterspektakel van het platteland.


26 mei 2021 - Reserveer een plekje in je agenda
Het toneelspektakel zal op 24 juni, 25 juni, 1 juli en 2 juli 2022 opgevoerd worden in Woudenberg op de grens bij Scherpenzeel. Verwacht een avondvullend spektakel met theater, muziek en film, en dit allemaal in een grote tent op het platteland.
Vooraf is er een markt waarbij het platteland zich presenteert met voorlichting en streekproducten en kan er een hapje gegeten worden.

14 januari 2021 - Stichting Cement officieel!
Sinds 14 januari 2021 is Stichting Cement officieel. De voorzitter en penningmeester waren aanwezig bij de feestelijke ondertekening.